Možná to bude pro někoho zajímavé, Flixbus prodává jízdenky po Itálii pro cesty od 18.8 do 16.9. za 1 EURO. Možná pro někoho tip  .

Flixbus

Založil ve fóru Autobusová doprava

Inu i zde je další ze série 10% slev na FlixBus autobusové linky (cesta maximálně do 30.6.2023): 

CEN6286HYZ6

CEN62DA9L78 

0 Citovat

Sleva 20% přes odkaz na IG .. pouze na nové registrace / nové zákazníky .. ale použila jsem mail + tf cislo své dcery a kód, který přišel v SMS na její telefonní číslo jsem využila v objednávce na svém účtu .. 👍


img-20230428-194731.jpg

0 Citovat

Flixbus nehorazne podrazil. Prosim, existuji stale nekde po Cesku nebo z/do Ceska ceny za rozumnou cenu? Mini-uspora do 30.6. zde:

CEN62NVZXDM

CEN62LFC7BV

 

 

 

0 Citovat

Nejsem si jistá, co máte přesně na mysli, jestli jen autobus, nebo i vlak?

Já jen, že po Česku sice jezdím většinou autem, ale když potřebuji jet Ostrava - Praha nebo zpět tak volím Leo Express.

Kupuji půl roku dopředu. Ped týdnem jsem jela OVA-PHA za 179,- a teď mám třeba koupené jízdenky OVA-PHA za 99,- a zpět PHA-OVA za 219,-.

0 Citovat

Jakub Langer napsal(a):

Flixbus nehorazne podrazil. Prosim, existuji stale nekde po Cesku nebo z/do Ceska ceny za rozumnou cenu? Mini-uspora do 30.6. zde:

CEN62NVZXDM

CEN62LFC7BV

 

 

 

Ne, Češi koupí s brbláním i předražený šmejd. Bude za to moct jenom vláda :D 

0 Citovat

JanaV _1 napsal(a):

Nejsem si jistá, co máte přesně na mysli, jestli jen autobus, nebo i vlak?

Vlak prece po Cesku jeste nejezdi. Flixtrain byl zaznamenan zatim asi jen v Nemecku.

1 Citovat

Já to myslela obecně, vím, že toto je téma Flix, ale myslela jsem prostě způsob levné dopravy po ČR. Byl to jen tip, rada.

0 Citovat

Prave, ze v minulosti mel Flixbus spise levnejsi jizdenky. Nyni je ma vetsinou mnohem drazsi nez Regiojet (bus i vlak), Leo Express nebo ČD.

A tim padem se meni i nase portfolio zakoupenych jizdenek na ceska a blizka zahranicni letiste nebo jen tak nekam na vylet ...

1 Citovat

Já mám teď zase opačné zkušenosti, Regio u "peak times" , což je cca polovina jízdního řádu, zvýšil tu první minimální cenu u vlaku na dvojnásobek oproti 2020-2021, takže Flix s kuponem vyjde klidně na polovinu.. Spíš to vypadá, že ty vysoké ceny jsou nový standart a maximálně dá někdo sem tam akci nebo výhodnou cenu za první místa. Praha-Brno zajedu levněji sám autem než regio vlak, natož když jedeme 2 nebo naberu někoho na spolujízdu.. Je to ostuda, vlaky by měly být levnější, ale tak nabídka/poptávka, když jsou lowcost vlaky plný i za 400 a standart za 500-600 Kč, proč by to prodávali levněji..

1 Citovat

Flixbus nedávno zavedl novinku - automatické přidělení sedadel. Má to jen pár drobných chybek - cestující si na to ještě úplně nezvykli a hlavně v některých autobusech úplně chybí některé přidělené sedačky, např. v patrovém 2C, 2D, 3C, 3D, 4C, 4D. Před cestou tedy nezbývá, než doufat, že autobus nebude plně obsazen. 😂

0 Citovat

Takže radši zaplatit ten poplatek za rezervaci a vybrat si sám sedadlo.

0 Citovat

Pokud víš, které sedadlo je skutečné a které virtuální. 😆

1 Citovat

Pokud by i někdo další potřeboval náhle zakoupit flixí jízdenky jako Jox a Eva z Cesty přes 5 hlavních měst nejen západního Balkánu přičiněním Wizzairu, nechť je mírně zlevní další promo kódy:

CEN624GHTRM

CEN62MDKMJA

0 Citovat

10% Sleva do 30.6.

CEN333Z433L

CEN3362BUJU

0 Citovat

Jdu se znovu zeptat těch, kdo často kupují Flix. Jakou platbu používáte? Obyčejnou kartu? První nákup mi prošel ok, druhy nákup hlásil chybu. Na dotaz Fio bance ta odpověděla, ze u ni problem není. Teď jsem zkusila jinou jejich kartu - stejná chyba. To samé mi píše i aplikace v mobilu.

Flixbus není úplně vstřícný v komunikaci a protože jsem jizdenky potřebovala, vyrazila jsem na nákup k okénku úan a tam jsem vyplazla dalších 60 ká navíc zprostředkovatelské firmě.

K smrti nesnáším když něco nefunguje a tváří se že funguje. Vím, že do budoucna ty jizdenky budu potrebovat a musím to nějak vyřešit. Opravdu nikdo z vás neměl stejný problem a podařilo se mu najít řešení.

Nemůžu nákupy trénovat jako u Jančury, neb Flix nemá bezproblémové storno.

Nebo platí někdo z vás přes Pay Pal?

Diky pokud někdo bude vědět jak na ně.

 

0 Citovat

Posledne roky platim iba PayPalom a nikdy s platbou problem nebol.

0 Citovat

U nich používám jen PayPal a taky vždy ok

0 Citovat

Btw se stornem jsem také nikdy neměla problém, vždy mi byl obratem poslán kód / kredit v hodnotě stornované jízdenky, což mi s nimi při častém ježdění nevadí, je to jako kreditová jízdenka u SA, takže nic zvláštního.

 

0 Citovat

já pouze kartou... a nevzpomínám si, že by někdy byl problém, storno taky v pohodě

1 Citovat

[citace="Hanka K"]

Btw se stornem jsem také nikdy neměla problém,...

tusim jsem někde četla v jejich podmínkách ze kredit se dá použit jen jednou. Což se mi podařilo realizovat. Nějak jsem neměla odvahu to zkoušet znovu tu “rejizdenku” stornovat. A vůbec si nedovedu představit, ze bych ten nákup měla řešit někde cestou na mobilu.

Jinak když už jsme u toho, nedávno jsem měla dvě jízdy Flixem a na té kratší trase došlo mezi “klukama” k dost velké scéně skrz WC. To mne u Flixu celkem krka, že inzeruje WC v dosahu ale ne vždy je to pravda a nikdy to jeden neví dopředu, zda bude muset někde odbihat, nebo to bude v pohodě. Poslední jizda řidiči (Uk) se vůbec neunavovali se zavazadly ale naopak WC  bylo celou cestu v bezvadném stavu.

 

0 Citovat

Nakupuju jízdenky přes aplikaci, platím kartou Fio a nikdy nebyl problém. Kredit se dá využít opakovaně tj. koupit jinou jízdenku a tu pak zrušit a je nový kredit s platností 1 rok. Dá se využít i jen část kreditu a nový kredit je na zbytek.

Scéna s WC??? To mi přijde asi podobné a pravděpodobné jako mít scénu s jiným zákazníkem na WC třeba v McDonaldu a mít problém pak chodit do tohoto řetězce kdekoli na světě.

0 Citovat

Na poslední cestě bylo na WC napsáno, že lze použít jen po konzultaci s řidičem, ale lezl tam každej a nikdo se neptal.

0 Citovat

Libore, bylo to myšleno ze statistického hlediska. Mne to bylo celkem jedno, že se tam chlapi hádají s řidičem!,  jen jsem si řekla, asi že více lidem vadí nefunkční služby. Pravda je ze s WC je to tam pokaždé jinak. Vidím to tak 1:3 že nejsou k dispozici, zatím.

Mekáč je tu jaxi mimo mísu. 

0 Citovat

Já jsem zatím vždy platila KK od Raiffky a v pohodě.

0 Citovat

Svou roli u Flixbusu může hrát taky to, že platba kartou se nikdy neověřuje přes platební bránu.

0